Snabba leveranser * Personlig service * Soligt väder

PJÄXOR

Om du är på jakt efter nya pjäxor så har du kommit till rätt ställe, men vilka pjäxor som passar just dig är väldigt individuellt. Vi har hållit på med pjäxor sedan 1976 och är stolta att kunna erbjuda dig vår kunskap och service. 

Vi har ett brett utbud av pjäxor för alla typer av skidåkare. Från nybörjare till avancerade åkare. Välj mellan raceinspirerade pistpjäxor, freeride-pjäxor med gåläge eller komfortpjäxor. Självklart erbjuder vi även pjäxor som passar för Randonnée och telemark. När du väljer pjäxor finns såklart några tumregler. Köp inte för breda eller för stora pjäxor, det är alltid bättre att sitta fast ordentligt, men se till att inte sitta för hårt. Pjäxan är den absolut viktigaste delen av din skidutrustning, en pjäxa med dålig passform kan förstöra vilken skiddag som helst, och vi vill såklart att du ska få ut det mesta ur din åkning.

I vår fysiska butik hjälper vi självklart till med att värma och forma dina pjäxor, allt från att lästa, justering av canting eller att anpassa en formgjuten fotbädd, vilket alltid rekommenderar. Är det några funderingar över ditt kommande pjäxköp så tveka inte att kontakta oss via mail, telefon eller ett besök i vår markbutik.

1 - 30 av 60

Stigande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2